O NAMA

Marta 1947, nakon višegodišnjeg iskustva u sektoru kožne galanterije i opreme, Cav. Orlando Leone je osnovao LEONE 1947®, fabriku sportskih proizvoda u Milanu.

Njegova ljubav prema boksu vodila je osnivača da proizvodi predmete posebno za ovaj sport i kompanija je uskoro postala lider na tržištu.

Svi italijanski bokseri tog vremena nosili su LEONE® rukavice u nekom trenutku. Od tada, LEONE® brend je stalna karakteristika ringa, kako u Italiji, tako i širom sveta, a takođe nudi svoje proizvodno iskustvo novim novim disciplinama iz inostranstva, kao što su kickboking, tajlandski boks, savate i MMA.

Tokom proteklih godina, LEONE® se proširio na međunarodnom nivou, preuzimajući svoj biznis na nova inostrana tržišta i konsolidujući svoju vodeću poziciju italijanskog brenda u sektoru borilačkih sportova zahvaljujući prestižnim međunarodnim sponzorskim poslovima sa zvezdama poput Giorgia i Armen Petrosian, Gago Drago, Artur Kishenko, Alessio Sakara, Leonard Bundu, Sak Kaoponlek, Chingiz Allazov, Iuri Bessmertni, Mathias Gallo Cassarino, Lena Ovchinnikova i mnogi drugi.

LEONE® je takođe glavno ime u sektoru sportskih proizvoda. Svi naši predmeti imaju za cilj da prenose istu strast i energiju koju borci doživljavaju prilikom ulaska u ring!

Kompaniji sada upravlja treća generacija porodice Leone, koja namerava da nastavi fascinantno putovanje, pokušavajući da unapredi svoju proizvodnju u skladu sa svojom istorijom i tradicijom, dok stalno gleda u budućnost sa inovacijama i stalnim razvojem.

Za sve vas, od svih nas u Leone 1947. – Hvala vam i Happy eCommerce!

Leone1947
Osoblje