OSTALO

PROMENE
Leone Balkan d.o.o. zadržava pravo promene ovih uslova i pravila, i isključuje svoju odgovornost za moguće posledice takvih promena i obavezuje se da će obavestiti sve registrovane korisnike putem e-mail adresa koje su uneli prilikom registracije. Sve promene će se primeniti na korišćenje stranica www.leone1947.rs. Ukoliko se ne slažete sa navedenim pravilima korišćenja i ne želite da ih prihvatite, obratite se našem Kontakt centru sa svojim komentarima i ne koristite usluge Internet prodavnice za to vreme.

REGISTRACIJA
Da biste se registrovali na Internet prodavnici www.leone1947.rs morate da imate najmanje 18 godina. Kupac je odgovoran za tačnost i potpunost podataka unetih prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promene u podacima koje ste uneli prilikom registracije, morate odmah da ažurirate svoj korisnički nalog da biste nas obavestili o promenama.

BEZBEDNOST
Prilikom registracije na sajtu www.leone1947.rs biće potrebno da kreirate lozinku koju morate da čuvate samo za sebe i da je ne delite sa drugima. Vi ste odgovorni za sve promocije i porudžbine izvršene pod vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da neko drugi zna vašu lozinku, morate nas obavestiti tako što ćete kontaktirati naš Kontakt centar putem e-pošte.

MARKETINŠKE AKTIVNOSTI
Uz vašu dozvolu, Leone Balkan d.o.o. može koristiti vaše lične podatke (ime i prezime, pol i e-mail adresu) za marketinške aktivnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posetom www.leone1947.rs komunicirate elektronski. Ovim prihvatate da svi ugovori, obaveštenja, saopštenja i drugi sadržaji koji vam se dostavljaju elektronski ispunjavaju zakonski okvir kao da su napravljeni u pisanoj formi.