USLOVI ISPORUKE

CENA, DOSTUPNOST I ISPORUKA
Sve cene na ovom sajtu su u dinarima. PDV je uračunat u cenu proizvoda. „Leone Balkan d.o.o.” koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama i cenama. „Leone Balkan d.o.o.” zadržava pravo promene cene proizvoda, ukoliko je došlo do grube greške u obračunavanju cene, ukoliko promene nisu ažurirane i sl.

Suma u korpi je bez troškova dostave koji Vi plaćate prema težini pošiljke a po zvaničnim cenovnicima brzih pošta u Srbiji. Ne šaljemo robu van granica Srbije.

Cene dostave ne zavise od mesta isporuke već samo od težine paketa :

– paket do 2 kg                – 480,00 din.
– paket od 2 kg do 3 kg  – 480,00 din.
– paket od 3 kg do 5 kg  – 520,00 din.
– paket od 5 do 10 kg     – 590,00 din.

Cene dostave su fiksne prema težini, nezavisno da li su otkupne ili ne.

Ukoliko imate ugovor ili jednostavno želite drugu brzu poštu samo navedite u napomeni porudžbine.

Proizvodi poručeni na sajtu www.leone1947.rs se isporučuju u roku od 1 do 7 dana, u zavisnosti od toga kada je porudžbina kreirana, samog načina plaćanja kao i planu isporuke kurirske službe za dato dostavno mesto . Ukoliko neki od poručenih proizvoda nema na stanju trenutno, kupac će biti obavešten putem telefona, SMS-om ili mejlom , ako se očekuje obnova lagera, ukoliko kupcu odgovara, dogovara se naknadno vreme isporuke.

PAKET KOJI JE OŠTEĆEN PRILIKOM ISPORUKE
Naručeni proizvodi, svaki pojedinačno, se pre slanja pregleda, dodatno ojača, tj. upakuje u dodatnu ambalažu, obezbedi se dodatno stiroporom, kartonom, kako do loma ne bi došlo, ali se dešava da se u transporutu ošteti ili polomi.

Ukoliko Vam je na adresu stigao paket, čija je ambalaža vidljivo oštećena, iscepana, nagnječena, odmah reagujte, reklamirajte kod samog kurira i napravite zapisnik. Međutim, ukoliko je paket isporučen bez oštećenja, ali prilikom otvaranja paketa uočite nedostatke na kupljenom proizvodu, morate prijaviti oštećenje nama i kurirskoj službi u roku od 24h od trenutka prijema paketa, kako bismo blagovremeno reagovali i mogli da pokrenemo postupak reklamacije. Kurirska služba je dužna da napravi zapisnik o oštećenju pošiljke.

„Leone Balkan d.o.o.” će po prijemu oštećenog paketa, Vama kao kupcu, oštećen proizvod zameniti drugim novim proizvodom o našem trošku dostave.